WordPress website zelf maken

Kun je zelf een WordPress website maken?

Is het mogelijk om zonder enige ervaring op websitegebied zelf een WordPress website te maken? Mijn antwoord op deze vraag is simpel: ja dat is mogelijk.

Maar is het ook verstandig?

Het maken van een website is niet ingewikkeld of bijzonder moeilijk. Als je een beetje handig bent met de computer en snel van begrip zul je het vast wel onder de knie krijgen. Het kost alleen heel erg veel tijd om je er goed in te verdiepen. En kun je die tijd dan niet beter in andere zaken steken? Vaak kiest een startende ondernemer ervoor om zelf een website te maken. Want er moet eerst geld verdiend worden voordat je geld gaat uitgeven. Dat snap ik goed. Zo ben ik zelf ook begonnen. Maar door mijn opleiding was ik al bekend met vormgeving, kleurgebruik, stijlvormen en lettertypes. Als je hier nog nooit mee gewerkt hebt of er misschien geen feeling voor hebt wordt het toch lastig om een mooie overzichtelijke website te maken.

Het bouwen van een goede website is echt een vak apart. Daar is kennis voor nodig. Vaak ziet een website er goed uit, maar ontbreken er allerlei technische zaken die van groot belang zijn voor de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Laat het bouwen van jouw website dus over aan een websitespecialist. Zij bouwen in een paar weken tijd een mooie website met de juiste instellingen en koppelingen. En vergis je niet. Ook dan kost het jou nog de nodige tijd om hem te vullen met de juiste content in de vorm van afbeeldingen en teksten.

Wil jij een nieuwe website?

Laat mij je helpen en neem contact met mij op.

Maak hier kennis met WordPress.