Olifanten in het water portfolio Seriously design

Stichting Hulp Wadduwa

Sinds een aantal jaren help ik deze Stichting met allerlei zaken zoals de website, een nieuwsbrief en allerlei hand- en spandiensten.

Wat doen zij?

De missie van SHW is om structureel in Sri Lanka ondersteuning te bieden aan scholieren in de vorm van o.a. scholarships, zodat zij in staat zijn te studeren. Ook ondersteunen ze bij het creëren van een beter leerklimaat voor scholieren, zodat ze optimaal kunnen presteren. Met een afgeronde studie hebben zij veel meer kans op een succesvolle toekomst waarin ze goed kunnen voorzien in het levensonderhoud van henzelf en hun familie.

De website van Stichting Hulp Wadduwa was verouderd en de mogelijkheid om geld te doneren was erg ingewikkeld, waardoor er niet veel mensen gebruik van maakten. Ik heb de website in een nieuw jasje gestoken met meer sfeervolle foto’s, een agenda en een overzichtelijke blogpagina. Maar de belangrijkste toevoeging is de donatieknop van Mollie. Nu is het voor bezoekers heel erg gemakkelijk om geld te doneren. Met een paar klikken kunnen zij een bedrag kiezen en met Ideal betalen, supersimpel.

Neem een kijkje op www.wadduwa.nl