Kantoor portfolio Seriouly design

Fit in Werk

Anneke Mijnhardt is een ervaren psycholoog, (loopbaan)coach, trainer en adviseur.

Wat doet zij?

Haar aanpak is gericht op het (her)nemen van grip op de eigen (loopbaan)ontwikkeling. Zij helpt mensen om vanuit rust, overzicht, nieuwsgierigheid en eigen waarden sturing te geven aan hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen met uiteenlopende herstel-, re-integratie en (loopbaan)ontwikkelvragen. 

Ik heb voor Fit in Werk ook het logo mogen ontwerpen en realiseren. De kleuren van het logo heb ik gebruikt voor de basis van de website. Zo is het een mooi geheel geworden.

Neem een kijkje op fitinwerk.nl

Via een tevreden collega kwam ik op het spoor van Yvonne Serré van Seriously Design omdat ik een website wilde laten ontwikkelen voor mijn bedrijf. Voorheen had ik al vaker een website laten bouwen en daar was ik niet altijd tevreden over, met name door de trage communicatie en het gevoel niet goed begrepen te worden. Bij Yvonne was dit totaal anders. Vanaf het eerste moment was zij betrokken, snel en toegankelijk in haar communicatie: ze begreep vlot wat ik wilde en deed direct goede voorstellen m.b.t. het ontwerp. Duidelijk is haar affiniteit met vormgeving en haar gevoel voor het vinden van de juiste toon en sfeer. Zowel inhoudelijk/professioneel als in het contact heb ik de samenwerking met Yvonne als heel plezierig en effectief ervaren. Yvonne is gewoon een heel prettig mens. Ook als het soms even zoeken was omdat ik nog niet precies wist hoe ik het wilde, bleef ze geduldig en actief meedenken. Het ontwerp van een logo kun je eveneens met een gerust hart aan haar overlaten, evenals het ontwikkelen van de vormgeving van een mooie presentatie. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik haar diensten absoluut aanbevelen! Ben je benieuwd naar het resultaat, kijk dan op www.fitinwerk.nl
Anneke Mijnhardt