Wil jij graag jouw Wordpress website aanpassen en weet je niet precies hoe? Ik help je graag op weg, zodat jij met meer kennis en vertrouwen aan je eigen website kunt werken.

Neem je WordPress website eens onder de loep.

Ik hoor van veel zelfstandig ondernemers om mij heen, dat zij, nu ze meer tijd hebben, regelmatig naar hun eigen website gaan kijken. In het ‘normale’ drukke leven komt het er vaak niet van en zijn ze met duizend en één andere zaken bezig. De website staat wel ergens op een prioriteitenlijstje, maar beslist niet bovenaan.

Herken jij dat?

Dan is het misschien nu het juiste moment om jouw website eens onder de loep te nemen.
* past de stijl en uitstraling nog bij jou?
* kloppen de teksten nog?
* kloppen de prijzen nog?
* staat je nieuwste blog er goed op,
met de juiste afbeelding erbij?
* ziet hij er op mobiel ook netjes en leesbaar uit?
* staan de juiste contactgegevens erin?

Is het antwoord op de vragen hierboven bij jou vaak nee, laat mij je dan helpen.

We kunnen via Zoom of Microsoft Teams jouw WordPress website samen bekijken en de zaken bespreken waar je tegen aan loopt. Ik geef je de juiste handvatten om deze zaken direct aan te pakken.
Deze sessie kost je slechts €79,-

Wil jij nu graag jouw WordPress website aanpassen en weet je niet precies hoe? Ik help je graag op weg, zodat jij met meer kennis en vertouwen aan je eigen website kunt werken.

Wil jij weten wat Seriously design voor jou kan betekenen? Maak dan een koffie afspraak met mij, dan bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden.