Oeteldonk Jaarembleem 2020

I love Oeteldonk

Ik doe al jaren mee met de embleem ontwerp wedstrijd. Het ene jaar was ik meer tevreden over het ontwerp dan het andere. Maar zoals het spreekwoord luidt: meedoen is belangrijker dan winnen. En dat is natuurlijk ook zo. Maar als je dan een keertje wint….
Avia Indeling-bouwer van WordPress EnfoldYvonne Serré

Werken met de Avia Indeling-bouwer van Enfold

Met de  Avia Indeling-bouwer van Enfold is het gemakkelijk om zelf wijzigingen in je website door te voeren. Hieronder volgt een korte uitleg over de werkwijze.
Is het mogelijk om zelf een WordPress website te maken?Photo by Elsa Noblet on Unsplash

WordPress website zelf maken

Is het mogelijk om zonder enige ervaring op websitegebied zelf een WordPress website te maken? Lees hier mijn antwoord.

Stappenplan nieuwe website

Bekijk hier mijn infographic 'In 12 stappen een nieuwe website' met overzichtelijke stappen die je kunt nemen voor het realiseren van een website. Er zijn een aantal stappen die je zelf kunt doen. Met de andere help ik je graag.

Een donatieknop helpt

De website van Stichting Hulp Wadduwa was verouderd en de mogelijkheid om geld te doneren was erg ingewikkeld, waardoor er niet veel mensen gebruik van maakten. Ik heb de website in een nieuw jasje gestoken met meer sfeervolle foto's, een agenda en een overzichtelijke blogpagina.
Photo by Reafon Gates from Pexels

Uitleg WordPress Gutenberg

Op dit moment ben ik een website aan het bouwen met het blokkensysteem Gutenberg omdat ik nieuwsgierig ben naar de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid. En ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet tegenvalt, het werkt eigenlijk best gemakkelijk.
Kindertekening van Yvonne Serre van Huckleberry hond

Creatief kind

Vorig jaar heb ik meegedaan aan een blogchallenge. Je kreeg dan een beginzin en moest een sprintje schrijven. Voor dit blog was de beginzin; als kind hield ik van... een aantal van deze blog's zijn gebundeld. Lees hier mijn blog.
Oude printers blog seriously design

Lekker printen

Het is altijd fijn als elektrische apparaten doen wat ze moeten doen; een wasmachine wast, een koelkast koelt en een printer print. Zo niet onze printer. Ik zou het apparaat af en toe wel door het raam willen kieperen. 
Hangslot Avg veiligheid Seriously design

SSL certificaat

Wil jij ook dat jouw bezoekers op een veilige website terechtkomen? Regel het met je hostingprovider. Je kunt jouw pakket uitbreiden door het maandelijks tarief te verhogen of de kosten voor het SSL certificaat één maal per jaar te betalen. Ik zeg doen!
Scrabble stenen naam Seriously design

Waarom Seriously design

Een aantal mensen heeft mij gevraagd, waarom design en niet webdesign. Dat is omdat ik het breder wil houden dan alleen webdesign. Ik ontwerp ook logo's, briefpapier of een complete huisstijl.
Etalage Seriously design blog webdesigner

Webdesigner

De stap van Visual Merhandiser naar Webdesigner lijkt veel groter dan dat hij is. Je bent bij allebei bezig met de juiste sfeer, kleur, stijl en vormgeving. Je probeert mensen te inspireren en te verleiden. En, niet onbelangrijk, je wilt bezoekers langer in je winkel of op je website houden.