Hoe werkt het stoplichtsysteem van de Yoast Seo plugin?Carlos Alberto Gómez Iñiguez on Unsplash
,

Hoe werkt het stoplichtsysteem van Yoast Seo?

Hoe werken de stoplichtbolletjes in de Yoast Seo plugin? Yoast Seo is een hulpmiddel om te checken of je alle Seo onderdelen in je tekst, links en afbeeldingen correct hebt toegepast. Hij geeft verbeterpunten aan in de vorm van stoplichtbolletjes.
Als je mij jouw nieuwe WordPress website laat maken is het voordeel dat ik, als freelance websitemaker, zowel de webdesigner als de webdeveloper ben.Foto gemaakt door Clicking Images Inge van Olst

Wat doen een webdesigner en een webdeveloper?

Ben jij op zoek naar iemand die voor jou een nieuwe website kan maken of die jou helpt met je huidige website? Er zijn diverse benamingen voor een websitemaker. Webdesigner, webbouwer, websitebouwer, webdeveloper, webontwikkelaar, webontwerper, websiteontwerper en websitevormgever. Op mijn visitekaartje en Social media info staat onder mijn naam, webdesigner. Maar wat doet een webdesigner nu eigenlijk?
Wil jij graag jouw Wordpress website aanpassen en weet je niet precies hoe? Ik help je graag op weg, zodat jij met meer kennis en vertrouwen aan je eigen website kunt werken.

Neem je WordPress website eens onder de loep.

Wil jij graag jouw WordPress website aanpassen en weet je niet precies hoe? Ik help je graag op weg, zodat jij met meer kennis en vertouwen aan je eigen website kunt werken.
Grote schoonmaak voor jouw websiteAfbeelding van Julio Cesar Velasquez via Pixabay

Grote schoonmaak voor jouw website.

In de lente is het heerlijk om je huis te ontspullen en alles goed schoon te maken. Of lekker in de tuin aan de slag te gaan. Ook jouw website kan minimaal eens per jaar een grote schoonmaak gebruiken. Hoe kun je het beste jouw website opschonen?
Als zelfstandig professional verkoop je altijd iets: producten, diensten of ideeën. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ik leer het bij SENSA.Photo by fotografierende from Pexels

Blijven leren als zzp’er

Als zelfstandig professional verkoop je altijd iets: producten, diensten of ideeën. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? Ik leer het bij SENSA.

Zzp’er en vrije tijd.

Veel zzp’ers komen nauwelijks toe aan voldoende rust en ontspanning. Het grote voordeel van zelfstandig ondernemer zijn is dat je zelf je tijd kunt indelen. Je kunt werken waar, wanneer en hoeveel jij wilt. Dat klinkt natuurlijk super en dat is het ook. Alleen moet je ervoor waken dat werk niet de overhand krijgt omdat er altijd wel iets te doen is.
Je wilt een nieuwe website laten maken maar weet niet goed waar je moet beginnen. Ik heb hiervoor een handig stappenplan gemaakt: in 12 stappen een nieuwe website.Photo by Nick Morrison on Unsplash

In 12 stappen een nieuwe website ( laten ) maken

Je wilt een nieuwe website ( laten ) maken, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Ik heb hiervoor een handig stappenplan gemaakt: in 12 stappen een nieuwe website. Bekijk het hier.
Nieuw btw nummer voor zzp wijzigen op je websitePhoto by Acharaporn Kamornboonyarush from Pexels

Nieuw btw-nummer zzp

Vanaf 1 januari 2020 moet jij als ondernemer het nieuwe btw-id op jouw facturen en je website vermelden om je te identificeren als btw-plichtig ondernemer. Laat mij jou helpen. Ik wijzig graag het btw nummer voor jou op je website.
Oeteldonk Jaarembleem 2020Oeteldonkse Club

I love Oeteldonk

Ik doe al jaren mee met de embleem ontwerp wedstrijd. Het ene jaar was ik meer tevreden over het ontwerp dan het andere. Maar zoals het spreekwoord luidt: meedoen is belangrijker dan winnen. En dat is natuurlijk ook zo. Maar als je dan een keertje wint….
Avia Indeling-bouwer van WordPress EnfoldYvonne Serré

Werken met de Avia Indeling-bouwer van Enfold

Met de  Avia Indeling-bouwer van Enfold is het gemakkelijk om zelf wijzigingen in je website door te voeren. Hieronder volgt een korte uitleg over de werkwijze.
Is het mogelijk om zelf een WordPress website te maken?Photo by Elsa Noblet on Unsplash

WordPress website zelf maken

Is het mogelijk om zonder enige ervaring op websitegebied zelf een WordPress website te maken? Lees hier mijn antwoord.

Stappenplan nieuwe website

Bekijk hier mijn infographic 'In 12 stappen een nieuwe website' met overzichtelijke stappen die je kunt nemen voor het realiseren van een website. Er zijn een aantal stappen die je zelf kunt doen. Met de andere help ik je graag.